Over Dirk Jan

Dirk Jan van Dalfsen (1982) is de man van Rianne en vader van 2 kinderen. Met z’n vieren wonen ze in Ermelo, een vriendelijk Veluws plaatsje in het midden van Nederland.

Boerenzoon

Dirk Jan is volledig vertrouwd met modder aan de schoenen, naar beesten geurende kleding, dampend kuilgras, het blaten van schapen, mistbanken in weilanden en brommende trekkers, want hij groeide op als boerenzoon.

Het boerenleven greep hem al als klein jochie, hij houdt écht van dieren, ja zelfs van hun specifieke aroma’s. 

Daardoor is hij van nature handig met dieren en pikt bij zijn klanten snel (nieuwe) dingen op. Ook weet hij wat er op een boerenerf gevraagd wordt.

Veel ervaring

Vanwege z’n grote interesse in dieren en hun gezondheid besloot hij een opleiding tot paraveterinair te volgen, welke hij in 2015 afrondde. Daarvoor was hij al vanaf 2003 actief in de veehouderij, veelvuldig in de rol van agrarische bedrijfsverzorger. Dankzij z’n op vele boerderijen opgedane kennis, voorziet hij z’n huidige klanten graag van advies.

Van alle beesten zijn de schapen hem wel het liefste. Hij ging zelfs speciaal naar Nieuw-Zeeland om daar de beroemde methode van schapen scheren onder de knie te krijgen.

Boeren zien ‘m graag

Sinds 2017 werkt Dirk Jan als zelfstandig paraveterinair. Boeren willen hem graag hebben, onder meer vanwege onderstaande aspecten:

  • De juiste hoeveelheid vaccin tijdens inenten
  • De juiste vaccin-temperatuur gedurende een werkdag
  • Zorgvuldigheid
  • Kwaliteit
  • Nnetheid
  • Snelheid
  • Flexibiliteit

Zoekt u een waardevolle en betrouwbare paraveterinair, bedrijfsverzorger of schapenscheerder? Dirk Jan ontmoet u graag!

Toekomstmuziek

Momenteel specialiseert Dirk Jan zich in het insemineren van rundvee. Hieraan wil hij ook de drachtigheidscontrole en embryotransplantatie gaan koppelen. Deze specialismen vergen nog studietijd, maar op termijn gaat de Ermelose paraveterinair deze zaken ook verzorgen.

Zoekt u een waardevolle en betrouwbare paraveterinair, bedrijfsverzorger of schapenscheerder? Dirk Jan ontmoet u graag!